TALLERS

Taller de Memòria

Orientat a persones considerades dins el rang de la tercera edat amb l’objectiu únic de preservar les capacitats cognitives de la persona. De manera excepcional, si es mostra un deteriorament cognitiu, s’informarà utilitzant el protocol.
En aquests tallers es pretén treballar la memòria, l’atenció, les relacions socials, les pràxies, d’entre altres continguts a través de diverses activitats que portarà a terme un professional adequat per l’àmbit.

Taller de Gimnàs

Dirigit a la tercera edat ens adaptem a les necessitats i característiques del grup.És una proposta que té per objectiu fomentar l’activitat física i l’esport des d’una visió saludable, divertida i diferent de la resta d’activitats dirigides dins d’un marc saludable, humà i proper.


Taller de costura

Un espai col·laboratiu i de trobada on es pot gaudir de la companyia d’altres al mateix temps que es pot aprendre diferents tècniques de costura.


Taller de manualitats

Tant si ets principiant o expert, sempre hi ha experiències noves per descobrir en el treball manual, cada treball és una vivència. Li podem donar una segona vida a un vell objecte, o crear-ne un de nou. Per a un mateix o per a regalar, crearem objectes bonics, personals i únics.

Taller de Relaxació

El ritme de vida de la societat actual ens causa molts problemes, que a vegades es tradueixen en tensions. Si no ens sabem relaxar les tensions es queden amb nosaltres i van drenant a poc a poc la nostra alegria de viure. El primer pas en la meditació és aprendre a relaxar-nos. La relaxació conscient ens ajuda a alliberar-nos de les nostres tensions i veure els problemes d'una altra manera i així afrontar-los millor.