Notícies


Enviem un lot amb mantes, roba, medicaments, estris d'higiene personal, menjar i aigua per les persones necessitades d'Ucraïna.A Associació de Serveis Integrals de Futur s'han fet les proves de la COVID-19 als nostres treballadors i treballadores. Afortunadament tothom ha donat negatiu.Durant el període en el qual duri la COVID-19 Associació de Serveis Integrals de Futur proporciona ajuda psicològica per via telefònica de forma gratuïta juntament amb serveis de reforç als nostres nens.
Es manté a les nostres cuidadores degudament protegides amb el material necessari.


ASIF reparteix mascaretes, gel desinfectant i guants a diferents entitats.


Associació de serveis integrals de futur, s'uneix a la taula tècnica de coordinació per l'atenció de població vulnerable.
Aquesta taula es constitueix per garantir la cobertura de necessitats bàsiques a la població de Figueres.
La seva finalitat és la d'establir els criteris per elaborar protocols i circuits que ordenin en el territori les accions que es desenvolupen des de serveis i entitats.


Figueres posarà en marxa el 2019 els primers pisos tutelats per a la gent gran

MÉS INFORMACIÓ

El Dilluns dia 20 de maig del 2019 participarem a la Taula Rodona d'Entitats Socials.


El dia 02/12/2018 es va participar en la mitja marató de figueres com a voluntaris, la qual va fer una donació de 1000€ a l’associació. Moltes gràcies!


A.S.I.F. col·labora amb CaixaProinfància amb el suport de CaixaBank.


ASIF participa al 2n Camí Solidari de Figueres 2018 per ajudar a la investigació de les malalties minoritàries de neurologia pediàtrica.L'objectiu és recollir fons per investigar aquestes malalties amb l'objectiu de trobar una cura o millorar la condició dels qui les pateixen.ASIF participa al 1r Camí Solidari de Figueres 2017 per ajudar a la investigació de les Malalties Minoritàries Neurològiques Pediàtriques a benefici del Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebrón de Barcelona.ASIF juntament amb La Serradora de figueres fan una nit de copes solidàries per ajudar al col·lectiu de la gent gran.


Els alumnes de l'IES Cendrassos fan una donació a ASIF amb els diners recaptats en el seu projecte SOMJOV.
Des d'ASIF volem donar les gràcies i desitgem que tothom tingués els mateixos valors que han demostrat tenir aquests joves. També donar les gràcies a l'equip docent per la seva iniciativa.


El dissabte 17 de juny, l'Associació va participar en la 5ª fira de la gent gran amb la seva parada informativa.


El passat dia 9 de Juny es va celebrar la taula rodona sobre la pobresa invisible a la nostra comarca,
Va averi una plena assistència tant de diverses entitats, com son Consell Comarcal, Diputació, Cambra de comerç, alcaldes entre d'altres de Cabanes, Mollet de Peralada, Figueres, diferents membres de partits polítics del nostre consistori i regidors juntament amb la nostra alcaldessa Marta Felip, El president de Càritas Figueres, metges, i ham una molt nombrosa afluència de públic. El tema de la pobresa invisible, tema molt candent, ja que parla dels nostres grans i el seu desemparo, va ser conduïda per tres membres de diferents entitats: Josep Menchon: Fundació Verges i Ginjaume, Àngels Balot, A.S.I.F I Mossèn Miquel Àngel de Càritas Diocesanes.


ASIF participa en la "13a Jornada Sociosanitària: el benestar i la salut dels professionals sociosanitaris" que organitza el Grup Mutuam i que està adreçada a totes i tots els professionals que treballen en l'àmbit sociosanitari i social.
Els canvis de les demandes de salut de sector, l’impacte del patiment de les persones ateses en els propis professionals, les dificultats en la cobertura de les necessitats socials des de les institucions públiques i la cerca de solucions compartides entre totes les disciplines implicades en l’abordatge de l’atenció integral del sector sociosanitari i de la dependència, centraran el debat d’aquesta jornada.


L'Associació de Serveis Integrals de Futur que vetlla per una vellesa amb dignitat rebrà els 2.800 euros del got solidari de l'Acústica.


Gent gran sense recursos rep un menú diari de franc. Àngels Balot, Serveis Integrals de Futur

ENLLAÇ

ASIF amb els Homenatges a la Vellesa